KGB Minecraft Launcher

KGB Minecraft je napravio minecraft launcher za svoje igrače, launcher u sebi ima ugrađen optifine pa zbog toga radi mnogo brže od klasičnog minecrafta.

Naš launcher ima u sebi ugrađen anti cheat, pa kada ga koristite na našem serveru znaćemo da niste cheater.

U našem launcheru možete i veoma lako podesiti koliko želite da dodelite minecraftu ram memorije, i u zavisnosti od jačine vašeg računara biće vam bojama označeno koliko se rama preporučuje da se dodeli minecraftu kako bi radilo što bolje. (zelena boja označava dobro, crvena loše)

Pored toga što poboljšava performanse minecrafta ima u sebi ugrađenu opciju za automatski upload screenshotova na image hosting sajt pics.rs
Što znači da kada čekirate tu opciju u launcheru prilikom svakog pravljena screenshota (pritiskom na dugme F2) vaša slika biće uploadovana na sajt pics.rs i biće vam kopiran link do te slike.
Vi samo posle pritisnete dugme CTRL + V kako bi kopirali link do te slike i na taj način veoma brzo i lako podelili tu sliku sa vašim drugarom ili nekim drugim.

U launcheru možete odabrati više različitih verzija minecrafta.

Kada skinete KGB Minecraft launcher i kada ga pokrenete on će odmah pored napraviti folder mcdata i u njega staviti sve fajlove potrebne za minecraft.
To znači da neće da dira vaše originalne fajlove koje ste imali do sad i koje ste koristili bez KGB Minecraft Launchera.
Zato preporučujemo da prvo napravite neki folder gde želite da stoji kgb minecraft launcher i da u njega prekopirate KGBmcLauncher.exe i onda da ga pokrenete.

KGB Minecraft Server garantuje da Laucher u sebi nema nikakve viruse i da je njegovo korišćenje sasvim bezbedno za vas i vaš računar.

Kada koristite KGB Minecraft Launcher na našem serveru dobijaćete više tokena za vreme provedeno na serveru i to + 0,5 tokena na 10 minuta.
To znači da ako ste običan igrač dobijaćete 1,5 tokena na 10 minuta online na serveru (na hub-u ne dobijate boost).

Pogledajte video tutorial kako instalirati i pokrenuti kgb minecraft launcher. Video je snimio jedan od igrača sa naše zajednice.

KGB Minecraft Anti-Cheat

Kako bi igranje na našem serveru bilo fer i pošteno KGB Minecraft je napravio Anti-Cheat aplikaciju za svoje igrače.

Kako bi smo znali da ne koristite nikakav cheat morate da koristite našu Anti-Cheat aplikaciju.

Anti-Cheat aplikacija pregleda vaš minecraft i ako niste cheater pušta vas da igrate na našem serveru.

Trenutno je omogućen ulazak sa i bez Anti-Cheata, ali uskoro planiramo da na pvp serverima omogućimo ulazak samo uz korišćenje Anti-Cheat aplikacije ili uz KGB Minecraft Launcher (pošto on u sebi ima ugrađen anti cheat).

KGB Anti-Cheat aplikacija se koristi tako što prvo pokrenete vaš minecraft i ulogujete se na naš server.
Kada ste se ulogovali onda pokrenete aplikaciju i ako je sve u redu čućete zvučno obaveštenje i posle možete da igrate sasvim normalno.
Ukoliko nešto ne bude u redu aplikacija će vam izbaciti poruku u kojoj će vam objasniti šta ne valja.

KGB Minecraft Server garantuje da Anti-Cheat aplikacija u sebi nema nikakve viruse i da je njeno korišćenje sasvim bezbedno za vas i vaš računar.

Kada koristite KGB Anti-Cheat na našem serveru dobijaćete više tokena za vreme provedeno na serveru i to + 0,5 tokena na 10 minuta.
To znači da ako ste običan igrač dobijaćete 1,5 tokena na 10 minuta online na serveru (na hub-u ne dobijate boost).

Pogledajte video tutorial kako instalirati i pokrenuti kgb minecraft anti-cheat. Video je snimio jedan od igrača sa naše zajednice.