Vesti

Slika Za KGB-Launcher na MC 1.17+

Za KGB-Launcher na MC 1.17+

Za minecraft verziju 1.17+ potreban vam je dodatak "java 17 SDK" kako bi je KGB-Launcher pokrenuo.Javu 17 SDK mozete skinuti sa sledeceg linka:https://download.oracle.com/java/17/archive/jdk-17.0.1_windows-x64_bin.exe

Pročitaj Više
Slika Srecan Uskrs

Srecan Uskrs

KGB Minecraft cestita Uskrs svim svojim igracima koji ga danas slave. Hristos Voskrese.Mozete skupljati jaja na hubu :) <3

Pročitaj Više
Slika Podeljene nagrade za Event trke i pvp povodom 10 godina KGB Minecrafta

Podeljene nagrade za Event trke i pvp povodom 10 godina KGB Minecrafta

Čestitke pobednici!!Igrači koji osvoje prvo mesto na PVP turniru i na trci čamaca osvajaju i reallife nagradu, miš ili tastaturu ( igrač može da bira koju nagradu želi da dobije). Potrebno je da se ti igrači jave SilentX88 na forumu. Nadamo se da ste svi uživali i pre svega zabavili se, čestitke svima!!

Pročitaj Više
Slika 10 Godina sa vama

10 Godina sa vama

Povodom rodjendana KGB Minecraft servera.Do 15 marta 2021 bice aktivan popust na grupe.Takodje bice deljenje random kljuceva na svakih sat vremena. (postoji random 50% sansa da bude drop ili ne).Bice jos raznih nagrada tokom ovog perioda.Srdacan pozdrav vas KGB Minecraft

Pročitaj Više
Slika Srecna Pravoslavna Nova Godina

Srecna Pravoslavna Nova Godina

Dragi nasi igraci srecna vam Pravoslavna Nova Godina.Da ste nam zivi i zdravi i sve najlespe zeli vam KGB Minecraft.Aktiviran bonus na davanje tokena tokom celog dana.Takodje random daljelje kljuceva na svakih 1h aktivirano (na svakih sat vremena postoji mogucnost da podeli random keys ili ne... random je)

Pročitaj Više
Slika Hristos se rodi

Hristos se rodi

Hristos se rodi, srecan Bozic svima koji ga danas slave.Aktiviran bonus na tokene tokom celog dana (07.01.2021)Random daljelje kljuceva na svakih 1h aktivirano (na svakih sat vremena postoji mogucnost da podeli random keys ili ne... random je)

Pročitaj Više
Slika Veliki update na KGB Minecraftu

Veliki update na KGB Minecraftu

Rola se rola veliki update na KGB Minecraftu...Nova sezona KitPVP počela...Nova sezona Faction servera počela...Nova sezona Survival servera počela...Još mnogo novih stvari i izmena bilo i biće zato što je napolju hladno za miniće.

Pročitaj Više
Slika Novi OneBlock server

Novi OneBlock server

Pokrenut novi OneBlock server umesto SkyBlock servera, princip igre je sličan, ali nosi sa sobom neke novine..Šta mozete učiniti sa samo jednim blokom?

Pročitaj Više
Slika Faction server nova sezona

Faction server nova sezona

Pocela je nova sezona na faction serveru.Srecno. :)Podeljene su nagrade za pobednike prethodne sezone kao i za top 3 u KOTH.

Pročitaj Više
Slika Srecan Uskrs

Srecan Uskrs

KGB Minecraft cestita Uskrs svim svojim igracima koji ga danas slave. Hristos Voskrese.

Pročitaj Više