Downloads

Ukoliko imate bilo kakvih problema sa našom AntiCheat aplikacijom ili našim Launcherom
molimo vas da nas kontaktirate preko našeg discord servera

KGB MINECRAFT LAUNCHER

KGB Minecraft je napravio minecraft Launcher za svoje igrače, launcher u sebi ima ugrađen optifine pa zbog toga radi mnogo brže od klasičnog minecrafta.

U launcheru možete da podesiti koliko želite memorije dodeljujete MC-u. U zavisnosti od jačine vašeg računara biće vam bojama preporuceno koliko rama da se dodeli. (zelena boja označava dobro, crvena loše)
Ukoliko vam ova opcija slucajno ne radi slobodno nemojte da je koristite. Ona je cisto opciona za igrace koji znaju sta rade.

U launcheru možete odabrati više različitih zadnjih glavnih verzija minecrafta ali mi uvek apelujemo na zadnju glavnu aktuelnu na serveru.
Kada prvi put pokrenete KGB Minecraft launcher on će odmah pored napraviti folder mcdata i u njega staviti sve fajlove potrebne za mc. To znači da neće da dira vaše originalne fajlove koje ste imali do sad i koje ste koristili bez naseg Launchera.
Zato preporučujemo da prvo napravite neki folder gde želite da stoji kgb minecraft launcher i da u njega prekopirate KGBmcLauncher.exe i onda da ga pokrenete.

KGB Minecraft Server garantuje da Laucher aplikacija u sebi nema nikakve viruse i da je njeno korišćenje sasvim bezbedno za vas i vaš računar.

KGB MINECRAFT ANTICHEAT

Kako bi igranje na našem serveru bilo fer i pošteno KGB Minecraft je napravio AntiCheat aplikaciju za svoje igrače.

AntiCheat aplikacija je neophodna da se koristi prilikom ulaska na server.

KGB AntiCheat aplikacija se koristi tako što prvo pokrenete vaš minecraft i ulogujete se na naš server.

Kada ste se ulogovali onda pokrenete aplikaciju i ako je sve u redu čućete zvučno obaveštenje i posle možete da igrate sasvim normalno.
Ukoliko nešto ne bude u redu aplikacija će vam izbaciti poruku u kojoj će vam objasniti šta ne valja.

Jako je bitno da vaš minecraft nema instalirane nikakve modove kako bi anticheat provera bila uspešna. (samo je regularan optifine dozvoljen od modova)

KGB Minecraft Server garantuje da AntiCheat aplikacija u sebi nema nikakve viruse i da je njeno korišćenje sasvim bezbedno za vas i vaš računar.

Privacy Policy

KGB-MINECRAFT preko svoje AntiCheat aplikacije prikuplja samo neophodne osnovne podate potrebne za utvrđivanje stanja pokretanje Minecraft-a koji se nalaze na računaru korisnika.
Podatci uključuju jedinstvenu identifikaciju računara što može da uključi i MAC identifikaciju adrese, statusi parametri i registar zapisi koji interaktuju sa pokrenutim MC-om ili interaktuju tokom pokretanja MC-a, username sa kojim je korisnik već povezan na server.

KGB-MINECRAFT preko svoje Launcher aplikacije ne prikuplja nikakve licne podatke korisnika ili dodatne podatke sa njegovog računara.

KGB-MINECRAFT sve prikupljene podatke zadržava striktno za sebe bez daljeg deljenja osim unutar staff tima i podatke koristi isključivo radi zabrane pristupa serveru korisnicima koji ne poštuju pravila koja su definisana na pravila servera.

EULA

KGB-MINECRAFT AntiCheat i Launcher su besplatni softveri razvijani i testirani od strane KGB-MINECRAFT staff tima.

 (1. Granting of rights)    Imate pravo na korišćenje i deljenje našeg softvera bez komercijalne upotrebe. Softver je besplatan i kao takav ne sme da bude deljen uz traženje bilo kakve nadoknade za njega.

 (2. Unauthorised use)    Nemate pravo na editovanje ili menjanje koda aplikacije. U to spada i zabrana dekompajlovanja, rasklapanja, reinzinjerstva, modificiranja, adaptiranja.

 (3. Updating these terms)    Mozemo da updejtujemo EULU/PP u svakom momentu. Skidanjem, upotrebom, updejtom izjavljujete da ste saglasni trenutnom EULOM i PP. Upotrebom (sa automatski updejtom ili bez) ste saglasni da ste pravno obavezani na novu EULU/PP ukoliko je doslo do promene u njima.

* Note: KGB-MINECRAFT Softveri se redovno testiraju AVAST-om. Ukoliko se desi FALSE POSITIVE detekcija gledamo da odmah reagujemo kako bismo korisnicima obezbedili lepo iskustvo. Ukoliko koristite neki drugi AntiVirus softver siguran sam da i on ima podršku za false detekciju, ali na žalost moraćete direktno njima da se obratite kako bi taj problem bio rešen ukoliko ne koristite AVAST.